Реклама в готельному господарстві - Петренко, Марина Вікторівна; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2015)
Реклама є однією із складових популярності готельного підприємства. Щоб правильно виконувати свою роль, реклама в готельному бізнесі повинна мати такі цілі як формування у споживача певного рівня знань про даний готельний продукт; формування доброзичливого ставлення до готелю; спонукання споживача звернутися до даного готелю; прискорення обороту готельних продуктів. Advertising is one of the components of the popularity of the hotel business. To properly fulfill its role, advertising in the hospitality industry should have the purpose of forming the consumer as a certain level of knowledge of this hotel product; formation of favorable attitude to the hotel; prompting consumers to turn to this hotel; accelerate the turnover of hotel products.
Keywords: реклама; популярність; готельний бізнес; advertising; hospitality; popularity; кафедра туристичного та готельного бізнесу