Основи модульної системи проектування обладнання для групового пакування - Халайджі, Вероніка Валеріївна; Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2010)
Складність технологічної топології процесу групового пакування, високий ступінь взаємозв’язку та параметричного взаємовпливу зумовлюють певні складності дослідного та розрахункового характеру. Ці складності можна вирішити, застосувавши модульний принцип проектування. У роботі на основі аналізу технологій групового пакування розроблено узагальнений граф операцій пакування, а на основі масо та енергопотоків – енергетичні графи. Complication of technological topology of process of group packetings, a high degree of intercommunication and self-reactance is some complications of research and calculation character. These complications can be decided, applying the modularity of planning. In-process on the basis of analysis technologies of the group packeting the generalized count of operations of packeting is developed, and on the basis of maso are power columns.
Keywords: групове пакування; модульна система проектування; операції; енергетичний граф; correx; module system of planning; operations; power count; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки