Бабич, Ірина МихайлівнаГержикова, Вікторія ГригорівнаДомарецький, Віталій Афанасійович2013-11-252013-11-252004Бабич, І. М. Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин / І. М. Бабич, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький // Програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. 2. – С. 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11627otherфенольні речовиничервоні виноматеріаливиноградпомутнінняphenolic substancesred wine materialsgrapescolloidal hazeкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових винThesis