Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2012-09-242012-09-242011Сімахіна, Г. О. Наукове обгрунтування безвідходної низькотемпературної технології перероблення вуглеводовмісної сировини / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - 2011. - С. 176-234.978-966-1555-73-9https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2900Низькотемпературна безвідходна технологія перероблення вуглеводовмісної сировини, науково обґрунтована на прикладі цукрового буряку, є доцільною як із точки зору отримання біологічно цінних харчових добавок, так і з позицій найбільш раціонального використання вирощеної сировини і збільшення виходу готової продукції.Low-temperature processing of non-waste technology vuhlevodovmisnoyi raw scientifically proved by the example of sugar beet is reasonable both from the standpoint of obtaining biologically valuable food additives, and from the standpoint of the most efficient use of raw materials grown and increase the output.uk-UKбіологічно активні речовиницукрові бурякифракційний складгістологічні дослідженняbiologically active substancessugar beetsfractional compositionhistological studiesкафедра гуманітарних дисциплінкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обгрунтування безвідходної низькотемпературної технології перероблення вуглеводовмісної сировиниBook chapter