Kobets (Zadorozhnia), ElenaArpul (Oleksiichuk), OksanaDotsenko, ViktorDovgun, Irina2017-06-202017-06-202016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology / O. Kobets, O. Arpul, V. Dotsenko, I. Dovgun // Ukrainian Journal of Food Science. – К. : HUFT, 2016. – Vol. 4, Is. 2. – Р. 206–215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25607The effect of the dietary fibre concentrates, namely, wheat, cocoa and apple fibres on the protein-proteinase and carbohydrate-amylase complexes of wheat flour is studied. Вивчено вплив концентратів харчових волокон, а саме пшениці, какао і яблучних волокон на білково-протеїназний і вуглевод-амілазний комплекси пшеничного борошна.enflouremulsifierglutenfibreборошноемульгаторклейковинаволокномукаэмульгаторглютенволокнокафедра готельно-ресторанної справикафедра іноземних мов професійного спрямуванняUse of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyArticle