Проблеми впровадження ефективних систем корпоративного управління в акціонерних товариствах України - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Визначено основні чинники, що зумовлюють структуру ефективної системи корпоративного управління. Досліджено бар’єри впровадження систем корпоративного управління в Україні. Надано рекомендації щодо зменшення впливу негативних факторів в процесі впровадження корпоративних систем управління. The key factors that determine the structure of an effective system of corporate management are identified. The barriers to the introduction of corporate management in Ukraine are investigated. The recommendations to reduce the influence of negative factors in the implementation of corporate management systems are provides.
Keywords: корпоративна система управління; конфлікт інтересів; внутрішні нормативні документи; акціонери; операційна система управління; system of corporate management; conflict of interest; internal regulations; shareholders; operating system management; кафедра економіки праці та менеджменту