Забезпечення захисту інформації за рахунок використання віртуальних приватних мереж - Кононова, Валерія Олександрівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Проблеми інформаційної безпеки України в умовах сучасного світу є надзвичайно актуальними і вимагають поглибленого вивчення. На даний час приватна й ділова інформація має комерційну вартість, а тому важливою є проблема її захисту від несанкціонованого доступу. Problems of information security Ukraine in the modern world are extremely important and require in-depth study. Currently, private and business information has commercial value, so important is the issue of protection from unauthorized access.
Keywords: віртуальні приватні мережі; інформаційна безпека; захист інформації; виртуальные частные сети; информационная безопасность; защита информации; VPNs; information Security; data Protection; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки