Використання міфо- та казкоморфної метафор як засобу увиразнення мовосвіту письменників-постмодерністів - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2021)
У роботі досліджено особливості використання міфоморфної та казкоморфної метафори сучасними письменниками для увиразнення мовної картини світу у своїх художніх творах. The peculiarities of the use of mythomorphic and fairy-tale metaphors by modern writers to express the linguistic picture of the world in their works of art are investigated in the work.
Keywords: номінація; вторинна номінація; метафора; міфоморфна метафора; казкоморфна метафора; сучасна українська проза; nomination; secondary nomination; metaphor; mythomorphic metaphor; fairy-tale morphora; modern Ukrainian prose; кафедра гуманітарних дисциплін