Determining the safety of tobacco extract by examining its trace element composition - Neliubina, Oleksandra; Milyukin, Myhaylo; Podobiy, Olena (My University, 2022)
Tobacco extract is widely used in various industries, because it contains many activities components. There comes the question about its safety. Therefore, determination of the microelement composition of this extract is an important topic as for today.

Тютюновий екстракт широко використовується в різних галузях промисловості, оскільки він містить багато активних компонентів. Виникає питання про його безпечність. Тому визначення мікроелементного мікроелементного складу цього екстракту є актуальною темою на сьогодні.
Keywords: ICP/MS method; mass spectrometry; microelements; safety; tobacco extract; метод ICP/MS; мас-спектрометрія; мікроелементи; безпека; тютюновий екстракт; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів