М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна (My University, 2014)
Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."
Keywords: м’ясний продукт запечений; м'ясо індиче; шприцювання; розсоли; харчові добавки; baked meat product; turkeymeat; extrusion; brines; food additives; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів