Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаМанченко, Артем ІгоровичНайко, Євгеній АнатолійовичПархоменко, Олена Олегівна2014-04-092014-04-092014Патент на корисну модель № 87811, МПК А23L 1/31. М’ясний продукт запечений / Крижова Ю. П., Манченко А. І., Найко Є. А., Пархоменко О. О. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 04.07.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13851Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."otherм’ясний продукт запеченийм'ясо індичешприцюваннярозсолихарчові добавкиbaked meat productturkeymeatextrusionbrinesfood additivesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)