Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці - Пасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Юшко, Марія Ігорівна; Логвиненко, Наталія Петрівна (My University, 2016)
Для ринку напівфабрикатів важливим є пошук нових нетрадиційних джерел харчоконцетратів з метою розширення асортименту комбінованих м'ясо-рослинних напівфабрикатів. For the market semi important to search for new unconventional sources harchokontsetrativ to expand the range of combined meat and vegetable preparations.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; зелена маса подорожника; напівфабрикати з м’яса птиці; комбіновані напівфабрикати; green mass of plantain; poultry semi-finished products; combined semi-finished products