Пасічний, Василь МиколайовичШведюк, Дмитро АнатолійовичЮшко, Марія ІгорівнаЛогвиненко, Наталія Петрівна2016-09-202016-09-202016Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці / В. М. Пасічний, Д. А. Шведюк, М. І Юшко, Н. П Логвиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 63-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24054Для ринку напівфабрикатів важливим є пошук нових нетрадиційних джерел харчоконцетратів з метою розширення асортименту комбінованих м'ясо-рослинних напівфабрикатів. For the market semi important to search for new unconventional sources harchokontsetrativ to expand the range of combined meat and vegetable preparations.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзелена маса подорожниканапівфабрикати з м’яса птицікомбіновані напівфабрикатиgreen mass of plantainpoultry semi-finished productscombined semi-finished productsПерспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиціOther