Сапіга, Вікторія ЯрославівнаМихалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2021-11-122021-11-122021Розробка нових видів молочно-овочевих продуктів на основі сиру кисломолочного / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 161-162https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36626Аналіз харчового статусу людей різних країн світу вказує на перевантаження раціону харчування продуктами підвищеної калорійності за вмісту тваринних жирів і вуглеводів та одночасного дефіциту білків, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, макро- і мікроелементів, харчових волокон. У рамках реалізація концепції здорового харчування, необхідною умовою є вживання «функціональних продуктів харчування», систематичне вживання яких виявляє позитивну регулюючу дію на функції систем та органів людського організму.otherмолочно-овочеві продуктисир кисломолочнийздорове харчуванняDairy-vegetable productssour milk cheeseHealthy Eatingкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка нових видів молочно-овочевих продуктів на основі сиру кисломолочногоThesis