Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаКоваль, Марина ОлександрівнаШутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр Семенович2017-07-102017-07-102017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратами / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квітня 2017 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 276https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25714В ході досліджень було кількісно визначено вміст нітратів в овочевої продукції,придбані в торгових мережах м. Києва (редис, полуниця, томати,огірки картопля), а також було проведено порівняльну характеристику результатів з ГДК. In the course of the research, the content of nitrates in vegetable products purchased in the shopping malls of Kyiv (radishes, strawberries, tomatoes, potato cucumbers) was quantitatively determined, as well as a comparative description of the results from the MAC.uk-UKнітратиовочева продукціяNitratesnitritesvegetable productsкафедра технології консервуванняАналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиThesis