Технологічні можливості використання курячого м’яса у виробництві січених напівфабрикатів, ковбасних виробів та консервів - Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Бойко, B. C.; Дяченкo, Юлія Іванівна (My University, 2009)
Стаття присвячена використанню курячого м’яса у продуктах харчування. Встановлено, що птахівництво задовольняє населення України і підприємства м'ясопереробної промисловості м’ясом птиці і яєчними продуктами у повному обсязі. Тому одним з завдань технологічної служби підприємств лишаються питання розширення асортименту м’ясних виробів з використанням м’яса птиці. The article is devoted to the use of chicken meat in food. Found that poultry is the only resource direction that satisfies the population of Ukraine and the meat processing industry poultry and egg products in full. So one of the tasks of the technological service companies remain enlargement range meat products using poultry.
Keywords: сировина; яєчні продукти; технологія; куряче м’ясо; raw; egg products; technology; chicken; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів