Пам’ятки давньоруського періоду як база формування тематичних екскурсійних маршрутів - Рудєв, Ігор Миколайович; Панчук, Олена Миколаївна (My University, 2018)
Розроблені схеми маршрутів по містам давньоруського періоду. The scheme of routes was developed according to the cities of the ancient period.
Keywords: туризм; екскурсійні маршрути; давньоруський період; ancient period; tourism; excursion routes; кафедра туристичного та готельного бізнесу