Інноваційні технології в методиці викладання іноземних мов - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2015)
Значне зростання обсягів інформації і прискорення циклу її відновлення при обмеженому терміні навчання, розвиток інформаційно-комунікативних технологій вимагають інтенсифікації навчально-пізнавальної діяльності студентів за рахунок упровадження сучасних педагогічних технологій.
Keywords: викладання іноземних мов; інформаційно-комунікативні технології; педагогічні технології; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації