Литвиненко, Олександр АнатолійовичНекоз, Олександр ІвановичКолногуз, А. А.2013-02-252013-02-252009Литвиненко, О. А. Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій / О. А. Литвиненко, О. І. Некоз, А. А. Колногуз // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України. - Одеса: 2009. - Вип. 36. - Том. 2. - С. 308-310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6532В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.otherгомогенізаціягідродинамічна кавітаціякавітаційні пристроїhomogenizationhydrodynamic cavitationcavitational devicesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвКавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсійArticle