Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Колногуз, А. А. (My University, 2009)
В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.
Keywords: гомогенізація; гідродинамічна кавітація; кавітаційні пристрої; homogenization; hydrodynamic cavitation; cavitational devices; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв