Оперативна нейромережна ідентифікація складних об’єктів керування - Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2007)
Стаття описує результати оперативного нейронних мереж ідентифікації на основі періодичних налаштування градієнтного методу штучних нейронних мережевих параметрів. цей алгоритм є найшвидшим і самим елементарним між методами цього класу. це вимагає найменших витратах оперативної пам'яті. Article describes the results of the operative neural-network identification based on recurrent gradient method tuning of the artificial neural network parameters. this algorithm is the fastest and most elementary between the methods of this class. Іt requires the least expense of the operative memory.
Keywords: алгоритм; algorithm; конкурент; competitor; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка