Патріотизм – невід’ємна складова молодої людини - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна (My University, 2013)
Коли студентська молодь вихована в дусі патріотизму, вона має високі моральні і соціальні якості. Такий молодий фахівець буде з повагою і вдячністю відноситися до своїх викладачів, сумлінно виконувати свої професійні обов’язки, а корупція стане явищем недостойним його гідності. When college students trained in the spirit of patriotism, she has high moral and social qualities. This young professional is with respect and gratitude to treat their teachers, conscientiously perform their professional duties, and corruption becomes a phenomenon unworthy of his dignity.
Keywords: заклад вищої освіти; патріотичне виховання; студентство; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів