Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.

The theses highlight the relevance of researching the activity of water in confectionery products using carob powder in order to establish its positive effect on the hygroscopic properties of products, on slowing down the aging process, increasing the biological value and extending the shelf life.
Keywords: кондитерські вироби; порошок керобу; активність води; confectionery; cherub powder; water activity; кафедра експертизи харчових продуктів