Стеценко, Наталія ОлександрівнаДегтярьов, Леонід СергійовичФролова, Наталія ЕпінетівнаІванова, Вікторія Джанівна2012-09-292012-09-292012Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин : конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170109 «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчання / Н. О. Стеценко, Л. С. Дегтярьов, Н. Е. Фролова, В. Д. Іванова. – К. : НУХТ, 2012. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3076Вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин – одна з основних і важливих складових, що дозволяє розробляти принципи раціонального харчування, конструювання нових харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Будова сполук, їх властивості і реакційна здатність визначають механізми перетворень, що відбуваються у технологічних процесах. Тому необхідно враховувати ці знання при створенні нових корисних фізіологічно функціональних інгредієнтів, розробці новітніх технологій харчових продуктів оздоровчої дії. The study of the structure and properties of biologically active substances - one of the main and important components that enables you to develop the principles of nutrition, construction of new foods and health prevention purposes. The structure of the compounds, their properties and reactivity determine the mechanisms of transformations occurring in the process. It is therefore necessary to take into account this knowledge to create useful new physiologically functional ingredients, developing new technologies foods health action.uk-UKкомп'ютерна хіміябіологічно активні речовиниконспект лекційcomputer chemistrybiologically active substanceslecture notesкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра експертизи харчових продуктівОснови комп’ютерної хімії біологічно активних речовинBook