Камбулова, Юлія ВікторівнаСоколовська, Ірина ОлександрівнаМатяс, Дарія Сергіївна2016-02-082016-02-082013Патент 86346 UA, МПК А23L 1/32 (2013.12). Спосіб виготовлення сирцевого білкового крему / Камбулова Ю.В., Соколовська І.О., Матяс Д.С. заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2013 08430; заявл. 04.07.2013; опубл. 25.12.2013, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22129Новий спосіб виготовлення сирцевого білкового крему передбачений цією моделлю включає збивання яєчних білків з цукром білим кристалічним, пектином та альгінатом натрію, у чотири етапи, та не потребує додаткової підготовки драглеутворювачів до виробництва. The new method of manufacturing raw egg-white cream provided in this model include whipping egg-whites with white crystalline sugar, pectin and sodium alginate, in four stages, and requires no additional training to the production of gelling agents.uk-UKкомплекс пектину і альгінатуяєчний білокцукор білий кристалічнийзбивання білкабілковий кремкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівpectin and alginate complexegg-whitewhite crystalline sugaregg-white whippingegg-white creamСпосіб виготовлення сирцевого білкового крему (патент на корисну модель № 86346)Other