Спосіб виготовлення сирцевого білкового крему (патент на корисну модель № 86346) - Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Матяс, Дарія Сергіївна (My University, 2013)
Новий спосіб виготовлення сирцевого білкового крему передбачений цією моделлю включає збивання яєчних білків з цукром білим кристалічним, пектином та альгінатом натрію, у чотири етапи, та не потребує додаткової підготовки драглеутворювачів до виробництва. The new method of manufacturing raw egg-white cream provided in this model include whipping egg-whites with white crystalline sugar, pectin and sodium alginate, in four stages, and requires no additional training to the production of gelling agents.
Keywords: комплекс пектину і альгінату; яєчний білок; цукор білий кристалічний; збивання білка; білковий крем; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; pectin and alginate complex; egg-white; white crystalline sugar; egg-white whipping; egg-white cream