Машовець, Михайло ЮрійовичЛявинець, Георгій МихайловичГубеня, В'ячеслав Олександрович2024-11-112024-11-112024Машовець, М. Нетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішей / М. Машовець, Г. Лявинець, В. Губеня // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ, 2024. – С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45661Досліджено використання нетрадиційних видів борошна для створення борошняних сумішей. Встановлено, що борошно з гарбуза, соняшника, коноплі та льону збагачує продукцію нутрієнтами, підвищуючи її якість. Підкреслено потребу в подальших дослідженнях для оптимізації складу сумішей.The use of non-traditional types of flour for creating flour blends has been studied. It has been established that flours from pumpkin seeds, sunflower seeds, hemp, and flax enrich products with nutrients, enhancing their quality. The need for further research to optimize the composition of these blends is emphasized.ukкафедра готельно-ресторанної справиборошняні сумішінетрадиційні види борошнаолійні культурибобовізбагачення продукціїнутрієнтибіологічно активні речовиниflour blendsnon-traditional types of flouroilseed cropslegumesproduct enrichmentbiologically active substancesНетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішейThesishttps://orcid.org/0000-0002-6987-633X