Медвідь, Ірина МиколаївнаЛенчевська, Катерина ОлександрівнаІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаГавриш, Андрій Володимирович2017-04-182017-04-182016Патент на корисну модель № 112390 UA, МПК А23L 21/10 (2016.01) Желе з ревеню / МедвідьІ. М., Ленчевська К. О., ІщенкоТ. І., Шидловська О. Б., Гавриш А. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 201607345 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25018Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.uk-UKжележелеjellyревіньревеньrhubarbпектинpectinкафедра готельно-ресторанної справиЖеле з ревеню (Патент на корисну модель № 112390)Technical Report