Аналіз ймовірності виникнення ризиків на підприємствах м'ясо-молочної промисловості - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2016)
В роботі представлено метод аналізу ризику, як ймовірнісної оцінки виникнення аварійної ситуації на підприємстві. Комплексне застосування методів оцінки ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах м'ясо-молочної промисловості дозволяє розробляти та обґрунтовувати ефективні заходи щодо підвищення безпечності їх функціонування.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; safety; безпека; risk; ризик; accident; аварія; emergency; надзвичайна ситуація