Лабжинська, Маргарита ЮріївнаВолодченкова, Наталія Валеріївна2017-01-192017-01-192016Лабжинська, М. Ю. Аналіз ймовірності виникнення ризиків на підприємствах м'ясо-молочної промисловості / М. Ю Лабжинська, Н. В. Володченкова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та оліє жирової галузей у контексті євроінтеграції : зб. мат. V-ї Міжнарод. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 76-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24727В роботі представлено метод аналізу ризику, як ймовірнісної оцінки виникнення аварійної ситуації на підприємстві. Комплексне застосування методів оцінки ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах м'ясо-молочної промисловості дозволяє розробляти та обґрунтовувати ефективні заходи щодо підвищення безпечності їх функціонування.uk-UKкафедра екології та екоменеджментуsafetyбезпекаriskризикaccidentаваріяemergencyнадзвичайна ситуаціяАналіз ймовірності виникнення ризиків на підприємствах м'ясо-молочної промисловостіThesis