Діджиталізація процесів в системі НАССР - Анісімова, Варвара Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Розробники застосунків пропонують цифровізувати етапи взаємодії членів робочої групи із впровадження та функціонування системи на підприємстві. Цілий ряд таких пропозиції направлені на моніторинг температурних режимів складських приміщень, холодильних та морозильних камер, а також етапам навчання персоналу основним принципам НАССР та підходам належних виробничих та гігієнічних практик. The app developers propose to digitise the stages of interaction between members of the working group on the implementation and operation of the system at the enterprise. A number of such proposals are aimed at monitoring the temperature conditions of warehouses, refrigerators and freezers, as well as the stages of staff training in the basic principles of HACCP and good manufacturing and hygiene practices.
Keywords: НАССР; управління безпечністю харчових продуктів; мобільний додаток; кафедра експертизи харчових продуктів