Анісімова, Варвара ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222021Анісімова, В. В. Діджиталізація процесів в системі НАССР / В. В. Анісімова, О. О. Петруша // // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 180-181https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39331Розробники застосунків пропонують цифровізувати етапи взаємодії членів робочої групи із впровадження та функціонування системи на підприємстві. Цілий ряд таких пропозиції направлені на моніторинг температурних режимів складських приміщень, холодильних та морозильних камер, а також етапам навчання персоналу основним принципам НАССР та підходам належних виробничих та гігієнічних практик. The app developers propose to digitise the stages of interaction between members of the working group on the implementation and operation of the system at the enterprise. A number of such proposals are aimed at monitoring the temperature conditions of warehouses, refrigerators and freezers, as well as the stages of staff training in the basic principles of HACCP and good manufacturing and hygiene practices.діджиталізаціяНАССРпроцеси системи управління безпечністюаудитзастосунокdigitalisationsafety management system processesauditapplicationкафедра експертизи харчових продуктівДіджиталізація процесів в системі НАССРThesis