Скарбовійчук, Олександр МихайловичФедоров, Володимир Гаврилович2012-06-122012-06-122011Скарбовійчук, О. М. Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров // Пищевая наука и технология/ - Одесса : ОНАПТ, 2011. - № 2 (15). - С. 110–112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1324За результатами експериментальних досліджень методами і засобами теплометрії теплофізичних характеристик знежиреного молока на інтервалі температури від 0 до 90 ºС і масової частки сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) від 0,092 до 0,5 визначені емпіричні залежності вимірюваних характеристик від температури і концентрації СЗМЗ в досліджуваній сировині.The empirical functions of thermophysical characteristics of defatted milk were estimated on the basis of heatflowmetric researches. As independent variables stand duty temperature (interval 0 – 90 ºC) and concentration of dry milk residuum (0,092 – 0,5).otherзнежирене молокоskimmed milkтеплофізичні характеристикиемпіричні залежностіthermal characteristicsempirical dependenceФормалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗArticle