Удосконалення технології виробництва щербету - Божко, Олександр Сергійович (My University, 2016)
З метою удосконалення технології щербету підвищеної харчової і біологічної цінності запропоновано застосування соєвого концентрату, нутового борошна і глюкозно-фруктозного сиропу. To improve technology sherbet increased food and biological value of proposed use soy concentrate, flour chickpeas and glucose-fructose syrup.
Keywords: соєвий концентрат; soy concentrate; нутове борошно; flour chickpea; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; кафедра готельно-ресторанної справи