Османова, Ельвіна ШамуратівнаБабич, Ірина МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2018-03-122018-03-122017Процес термо вініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «Резерв» / Е. Ш. Османова, І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : VІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів – НУБіП, 2017. – С. 352.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26751Метою роботи є виробництво червоних сортових виноматеріалів підвищеної якості типу «Резерв» із застосуванням дубових чанів для бродіння сусла на м’яззі. The purpose of the work is the production of red varieties of high quality wine of the type "Reserve" with the use of oak vats for the fermentation of the muscle at the muscle.uk-UKферментим'язгатермо вініфікаціявиноматеріалиenzymesmusclethermo vinificationwine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроцес термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «Резерв»Other