Одна задача про розмноження бактерій - Скороход, Анна; Мулява, Оксана Мирославівна (My University, 2014)
Застосовуючи біотехиологічиі процеси для виробництва різних речовин і харчових продуктів природно ставити задачі про розмноження бактерій. Пропонуємо одну з них: «У сприятливих для розмноження умовах перебуває певна кількість бактерій. Через який час кількість бактерій подвоюється? Applying biotehyolohichyi process for the production of various substances and foods naturally raise the problem of bacterial growth. Here is one of them: "In favorable propagation conditions is a certain amount of bacteria. After that time, the number of bacteria doubles? ".
Keywords: біотехнологічні процеси; математичне моделювання; розмноження бактерій; biotechnological processes; mathematical modeling; growth of bacteria; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.