Особливості впровадження процесно-орієнтованого підходу на українських підприємствах у зв’язку зі вступом України до СОТ - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2012)
Досліджено необхідність впровадження міжнародних стандартів управління якістю продукції з орієнтацією на процесний підхід. Проаналізовані підходи до впровадження нових стандартів якості управління у зв’язку зі вступом України до СОТ. Розглянута модель системи менеджменту якості, що заснована на процесному підході та послідовність етапів управління, визначених міжнародними стандартами. The necessity of introduction of international standards of quality management of products is investigational with an orientation on process approach. The approaches of introduction of new standards of management quality in connection with entering of Ukraine to WTO are analyzed. The model of the management system of quality, what is based on process approach and sequence of the management stages certain international standards is considered.
Keywords: якість продукції; процесний підхід; менеджмент; міжнародний стандарт; quality of products; process approach; management; international standard; кафедра економіки праці та менеджменту