Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2012-11-122012-11-122012Грек, О. В. Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Продовольча індустрія АПК. - 2012. – № 4. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3631В статті обгрунтовано актуальність та спосіб виробництва молоковмісного напою з інгредієнтами, які мають високу біологічну цінність та здатність до підвищення в’язкості. Особлива увага приділена механізму зміни вище вказаного показника при введенні до напоїв пророщених злаків. In the article grounded actuality and method of production of milk-containing drink with ingredients which have a high biological value and ability to increase the viscosity index. The special attention is paid to the mechanism of change of the higher indicated index when introduction the germinated cereals to drinks.uk-UKсироватковий напійwhey drinkпророщені злакиgerminated cerealsекструдатextrudateв’язкістьviscosityІЧ-спектроскопіяIR-spectroscopyзв’язана вологаbound moistureкафедра технології молока і молочних продуктівСироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтамиArticle