Шаповаленко, Олег ІвановичСкорікова, Ганна ІванівнаПольовик, Л. В.Харченко, Євген Іванович2015-09-072015-09-072009Дослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганні / О. І. Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Л. В. Польовик, Є. І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2009. - №4. – С. 49-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21604В статті наведено результати дослідження змін показників якості суміші пшеничного та горохового борошна при зберіганні за різного вмісту горохового борошна у суміші. mix of a wheaten and pea flour are resulted at storage at the different maintenance of a pea flour in a mix.otherгорохкислотністьборошнозберіганнявологістьpeasflourstoragehumidityacidityкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганніArticle