Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Писарєв, Максим Григорович (My University, 2010)
Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.
Keywords: лимонна кислота; аскорбінова кислота; повидло; цукровий буряк; журавлина; citric acid; jam; ascorbic acid; sugar beet; cranberry; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування