Бандуренко, Галина МихайлівнаХомічак, Любомир МихайловичПисарєв, Максим Григорович2015-03-312015-03-312010Патент на корисну модель № 55061U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку та журавлини / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004080 ; заявл. 07.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19955Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.otherлимонна кислотааскорбінова кислотаповидлоцукровий бурякжуравлинаcitric acidjamascorbic acidsugar beetcranberryкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняПовидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)Other