Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаІващук, Христина Сергіївна2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Сиркові вироби із зеленою гречкою / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Х. С. Іващук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 483 – 484.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15180Запропоновано використання зерен зеленої гречки у технології сиркових виробів, що дозволить збагатити продукт комплексом біологічно активних сполук. The use of green buckwheat grains in cheese technology products that will enrich the product of complex biologically active compounds.otherзернові культуризелена гречкасиркові виробиcerealsgreen buckwheatsweetened productsкафедра технології молока і молочних продуктівСиркові вироби із зеленою гречкоюOther