Сиркові вироби із зеленою гречкою - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина Сергіївна (My University, 2014)
Запропоновано використання зерен зеленої гречки у технології сиркових виробів, що дозволить збагатити продукт комплексом біологічно активних сполук. The use of green buckwheat grains in cheese technology products that will enrich the product of complex biologically active compounds.
Keywords: зернові культури; зелена гречка; сиркові вироби; cereals; green buckwheat; sweetened products; кафедра технології молока і молочних продуктів