Генетика (Частина 2): Конспект лекцій - Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2010)
У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Введення у генетику; 2. Генетичний аналіз мікроорганізмів; 3. Генетичний код; 4. Генетика як теоретична основа біотехнології; 5. Генетичні основи селекції; 6. Генетика розвитку. Іn the compendium of lectures next questions are considered: 1. Introduction to genetics; 2. Genetic analysis of microorganisms; 3. Genetic code; 4. Genetics as theoretical basis of biotechnology; 5. Genetic bases of selection; 6. Genetics of ontogenesis.
Keywords: ген; gene; генетичний код; генетика мікроорганізмів; ДНК; спадковість; мінливість; селекція; конспект лекцій; genetic code; genetics of microorganisms; DNA; heredity; variability; selection; compendium of lectures; кафедра біотехнології і мікробіології