Отримання кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками обліпихи та імбиру - Огли, Людмила; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2019)
В роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками обліпихи та імбиру. The proposed method of obtaining a a sour-milk drink of health-improving purposes, enriched with pumice of sea buckthorn and ginger
Keywords: харчова цінність; обліпиха; імбир; nutritional value; sea buckthorn; ginger; кафедра технології оздоровчих продуктів