Формування соціально-психологічного клімату трудового колективу харчового підприємства - Литвин, Дарія Олексіївна; Поденко, Віктор Петрович (My University, 2014)
Для трудового колективу харчового підприємства характерна єдність цілей, високий рівень спілкування. Важливим для колективу є рівень його інтегрованості, згуртованості представників колективу, задоволення їхніх потреб та інтересів у трудовій діяльності, фізичному, психічному і моральному розвитку. For labor collective food business is characterized by unity of purpose, a high level of communication. Important for the team is the level of integration, cohesion representatives of the group, their needs and interests in the labor force, physical, mental and moral development.
Keywords: підприємства харчової промисловості; трудовий колектив; соціально-психологічний клімат; food industry; working group; social and psychological climate; кафедра гуманітарних дисциплін