Литвин, Дарія ОлексіївнаПоденко, Віктор Петрович2014-10-202014-10-202014Литвин, Д. О. Формування соціально-психологічного клімату трудового колективу харчового підприємства / Д. О. Литвин, В. Поденко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 114-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17439Для трудового колективу харчового підприємства характерна єдність цілей, високий рівень спілкування. Важливим для колективу є рівень його інтегрованості, згуртованості представників колективу, задоволення їхніх потреб та інтересів у трудовій діяльності, фізичному, психічному і моральному розвитку. For labor collective food business is characterized by unity of purpose, a high level of communication. Important for the team is the level of integration, cohesion representatives of the group, their needs and interests in the labor force, physical, mental and moral development.uk-UKпідприємства харчової промисловостітрудовий колективсоціально-психологічний кліматfood industryworking groupsocial and psychological climateкафедра гуманітарних дисциплінФормування соціально-психологічного клімату трудового колективу харчового підприємстваOther