Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаІванов, Тарас ВасильовичГанущак, Вікторія Валентинівна2021-11-182021-11-182021Кирпіченкова, О. М. Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусок / О. М. Кирпіченкова, Т. В. Іванов, В. В. Ганущак // Інтернаука. – 2021. – № 2 (102). – С. 65–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36638В статті розглянуто можливість використання цільнозернового борошна амаранту для створення борошняного напівфабрикату для закусок з оздоровчими властивостями.The article considers the possibility of using wholemeal amaranth flour to create a semi-finished flour for snacks with health properties.otherцільнозернове амарантове борошнозакускиборошняний напівфабрикаткошики для закусокamaranth floursnacksflour semi-finished productbaskets for snacksкафедра готельно-ресторанної справиРозробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусокArticle