Оцінювання ефективності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів - Сидор, Василь Михайлович (My University, 2020)
Розглянуто алгоритм аудиторської діяльності для перевірки системи управління якістю, що дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію зі стабільними показниками якості і такими , що здатні конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.
Keywords: упрвління якістю; аудиторська діяльність; кафедра експертизи харчових продуктів; quality management; auditing activities