Сидор, Василь Михайлович2020-12-152020-12-152020Сидор, В. М. Оцінювання ефективності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів / В. М. Сидор // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів :ЛТЕУ, 2020. – С. 32–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32330Розглянуто алгоритм аудиторської діяльності для перевірки системи управління якістю, що дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію зі стабільними показниками якості і такими , що здатні конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.otherсистема упрвління якістюаудиталгоритм аудиторської діяльностікафедра експертизи харчових продуктівquality management systemalgorithm of auditing activityauditОцінювання ефективності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктівThesis