Фефелов, Денис ВолодимировичМамченко, Людмила ЄвгенівнаПольовик, Володимир Вікторович2024-12-052024Фефелов, Д. Шляхи удосконалення оформлення страв веганського спрямування / Д. Фефелов, Л. Мамченко, В. Польовик // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : матеріали І-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 214–216.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45985ukсорбеторганолептичний контрольsorbetorganoleptic controlкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи удосконалення оформлення страв веганського спрямуванняThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Хhttps://orcid.org/0000-0001-8760-3813