Менеджмент турбюро та організаторів подорожей - Кравцов, Сергій Станіславович; Дрокіна, Ніна Іванівна (My University, 2012)
В навчальному посібнику «Менеджмент турбюро та організаторів подорожей» визначено умови щодо здійснення діяльності турбюро та організаторів подорожей, охарактеризовано процес реалізації управлінських функцій суб’єктів підприємницької діяльності в туризмі, розглянуто шляхи підвищення ефективності управління турбюро та організаторів подорожей які забезпечать їх конкурентоспроможність в умовах ринкової економіки. In the manual "Management of travel agents and travel organizers set conditions for activities and travel agents travel organizers, described the process of implementation of management functions of businesses in tourism, the ways improving the management of travel agencies and travel organizers that will ensure their competitiveness in a market economy. The manual is intended for managers and employees travel agents (travel agencies) and travel organizers; graduates, interested in the activities of the tourism sector, local tourist information centers and other stakeholders.
Keywords: менеджмент; туристичне бюро; організатори подорожей; management; tourist office; trip organizers; кафедра туристичного та готельного бізнесу