Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2012-11-132012-11-132012Ющенко, Н. М. Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наука і бізнес – основа розвитку економіки : міжнародний науково-практичний форум. - 2012. - Секція № 3 : Інформаційні та високі технології.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3639Визначено кількісний вміст ефірних олій у сухих прянощах та їх екстрактах, отриманих при різних температурах. Доведено доцільність внесення прянощів у сухому вигляді. The quantitative content of essential oils in the dry spices and their extracts obtained at different temperatures. The expediency of making spices in a dry form.uk-UKпрянощіspicesекстракти прянощівspice extractsефірна оліяessential oilsсиркові виробиcheese productsкафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробівArticle