Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2012)
Визначено кількісний вміст ефірних олій у сухих прянощах та їх екстрактах, отриманих при різних температурах. Доведено доцільність внесення прянощів у сухому вигляді. The quantitative content of essential oils in the dry spices and their extracts obtained at different temperatures. The expediency of making spices in a dry form.
Keywords: прянощі; spices; екстракти прянощів; spice extracts; ефірна олія; essential oils; сиркові вироби; cheese products; кафедра технології молока і молочних продуктів