Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРепа, Юлія ІгорівнаВенглюк, Олександр Володимирович2013-08-062013-08-062013Патент на винахід №102200, МПК А23L 1/31. Фарш «Ніжний» / Крижова Ю. П., Репа Ю. І., Венглюк О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № а 201208137 ; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9333Розроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо індиче, квасолю варену, крохмаль. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper, additive Profresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatturkey, beans cooked, starch.otherфаршсвининаспеціїквасолям'ясо індичеminceporkspicesbeansmeatturkeyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш «Ніжний» (Патент на винахід № 102200)