Розвиток інноваційної діяльністі як умова забезпечення конкурентоспроможності підприємств - Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, І. В. (My University, 2012)
В статті розглянуто основні проблеми діяльності м'ясної галузі України, причини, які привели галузь до сучасного стану. Визначено обсяг виробництва та споживання м'яса та м'ясної продукції в Україні, вплив обсягів імпорту м'яса на внутрішні ціни та обсяги її реалізації. Зроблено висновок, що стан справ у м'ясній галузі загрожує продовольчій безпеці країни. Determined volume of production and consumption of meat and meat products in Ukraine, the impact of imports on domestic meat prices and volumes of sales. It is concluded that the situation in the meat industry threatens food security.
Keywords: інноваційна політика підприємства; конкурентоспроможність підприємства; innovation policy; competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту