Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2021-06-042021-06-042021Башта, А. О. Удосконалення способу виробництва граноли оздоровчого призначення / А.О. Башта // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. – Prague, Oktan Print, 2021. – Р. 151-152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34279Сухі сніданки, як комбіновані продукти, широко використовуються в харчуванні і є доцільним поліпшення їх рецептурного складу, особливо за рахунок використання сировини, багатої на вітаміни, мінеральні речовини, біофлавоноїди, харчові волокна, органічні кислоти, які є дефіцитними в населення України. Breakfast cereals, as combined products, are widely used in food and it is advisable to improve their prescription composition, especially through the use of raw materials rich in vitamins, minerals, bioflavonoids, dietary fiber, organic acids, which are in short supply in the population of Ukraine.otherсухі сніданкигранолаоздоровчі продуктиbreakfast cerealsgranolahealth productsкафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва граноли оздоровчого призначенняThesis