Удосконалення способу виробництва граноли оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2021)
Сухі сніданки, як комбіновані продукти, широко використовуються в харчуванні і є доцільним поліпшення їх рецептурного складу, особливо за рахунок використання сировини, багатої на вітаміни, мінеральні речовини, біофлавоноїди, харчові волокна, органічні кислоти, які є дефіцитними в населення України. Breakfast cereals, as combined products, are widely used in food and it is advisable to improve their prescription composition, especially through the use of raw materials rich in vitamins, minerals, bioflavonoids, dietary fiber, organic acids, which are in short supply in the population of Ukraine.
Keywords: сухі сніданки; гранола; оздоровчі продукти; breakfast cereals; granola; health products; кафедра технології оздоровчих продуктів