Енергетичні впливи явищ коалісценсії газової фази - Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2009)
Досягнуто оцінки енергетичних впливів явищ коалісценсії, що супроводжують масовий барботаж газової фази через рідинне середовище, визначено можливості одержання високих рівнів дисперсності газової фази.
Keywords: дисперсність; параметри; енергія; потужність; коалісценсія; поверхня поділу; фаза; параметры; энергия; мощность; коалисценсия; поверхность раздела; дисперсность; dispersion; parameters; energy; power; coalescence; surface of division; phase; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки