Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні - Рябованова, Вікторія Андріївна; Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2016)
Важливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; харчування людини; консервовані овочі; консервовані фрукти; human nutrition; canned vegetables; canned fruit