Рябованова, Вікторія АндріївнаАннєнкова, Надія Борисівна2016-10-102016-10-102016Рябованова, В. А. Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні / В. А. Рябованова, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24365Важливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчування людиниконсервовані овочіконсервовані фруктиhuman nutritioncanned vegetablescanned fruitТенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в УкраїніOther