Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна Валеріївна2012-10-022012-10-022012Дубковецький, І. В. Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук// Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41, Т. 1. - С. 92-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3111Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.otherконвективнеconvectiveмікрохвильове і кондуктивне сушіння глодукаротинаскорбінова кислота та поліфенольні сполукиmicro-wave and conductive drying hawthorncaroteneascorbic acid and polyphenolic compoundsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінніArticle