Можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування - Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лукіянишен, Катерина Олександрівна (My University, 2020)
У публікації йдеться про можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування
Keywords: аюрведична кулінарія; прянощі; ayurvedic cooking; spices; оздоровчі напої; health drinks; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції